Líčenie je každodenná rutina väčšiny žien. Problémy s pokožkou trápia mnoho mladých dievčat a práve maľovanie dokáže dodať sebavedomie. V dnešnej dobe sa niekoľko youtuberiek živí práve make-up tutoriálmi a spôsobov na namaľovanie očí či kontúrovanie je mnoho. Či už večerné alebo jemné, základom je správne použitý make-up. Vyberať môžete z podkladových, penových, tekutých, BB krémov či práškových. Zle zvolený make-up je viditeľný a nepôsobí vôbec prirodzene. Preto je lepšie investovať a dopriať si kvalitu, ktorú na sebe aj uvidíte.

tváž
 
Nyx                                         Nyx kozmetiku si môžeme kúpiť už aj na Slovensku v predajni v Bratislave či jednoducho cez e-shop. Patrí ku kvalitnej kozmetike, cenovo dostupnej aj bežným užívateľom. Absolútnym bestsellerom je Total control drop foundation. Ľahký tekutý make-up s vysokým krycím efektom ešte lepšie sadne na pleť s podkladovou bázou rovnakej rady. Pre ešte lepší efekt sa používa s pár kvapkami tekutého rozjasňovača.

kosmetické pomůcky
 
MAC                                       Cenovo vyššia je rada kozmetiky MAC. Väčšina ich make-upov má stredné krytie, ale zato sľubuje bezchybný vzhľad. Obľúbené sú  matné, ktoré zabezpečia zjednotenie pleti a ušetria vás nepekne vyzerajúcej lesklej pleti. Jedným z najobľúbenejších je z rady Studio Tech, ktorý sa objavuje aj v rôznych tutoriáloch najmä zahraničných vizážistiek. A sypký púder Studio Fix Perfecting Powder, ktorý sa radí medzi profesionálne sypké púdre na zafixovanie pleti.

makezp
 
Huda beauty                           Najdrahšou z tejto trojice je značka Huda beauty, ktorú si na bežné denné používanie už každý dovoliť nemôže. Ide o profesionálne produkty s vysokou krycou, ale prirodzenou schopnosťou. Make-up Fauxfilter Foundation je známy medzi celebritami aj profesionálnymi vizážistami. Je ľahký s matným efektom a rozrástol sa o viaceré odtiene, z ktorých si vyberie každý. Je trvácny a vďaka obsahu argánového oleja pleť nevysušuje.