Určite ste už o erotických masážiach počuli, či ste ich videli na videách. Rozmýšľali stee už o tom, aké to je, no nikdy ste sa akosi neodhodlali na jednu ísť. Možno ste kedysi už na erotickej masáži boli a rozhodli ste sa, že práve teraz je čas rozmaznať sa a dopriať si ďalšiu práve u nás, v Košiciach. Erotická masáž Košice je akt, ktorý spája všetky aspekty sexu v jeden veľký, dá sa povedať, orgazmus zmyslov. Ak ste už na nejakej boli, viete presne, o čom hovorím. Ak ste na žiadnej ešte neboli – nezúfajte. Dráždením všetkých receptorov erotogénnych zón rukami, či celým telom našich nádherných dievčat dosiahnete absolútny pocit pokoja.

mutualna massay

Je len na vás, či sa rozhodnete zapojiť a aktívne vynakladať energiu, dotýkať sa masérky rovnako ako sa ona dotýka vás a ukázať jej, po čom túžite. Alebo sa rozhodnete jej oddať a nechať sa prekvapiť, akým spôsobom k vám príde, ako si vás získa a vychutnáte si najintenzívnejšie vyvrcholenie, aké ste kedy zažili. Postupným „teasingom“ alebo aj hraním sa, dráždením, škádlením, vás dievčatá vzrušia do takých rozmerov, že budete chcieť explodovať a keď to budete najmenej čakať, keď už to inak nevydržíte – doprajú vám orgazmus, aký ste ešte nezažili. Ide o dráždenie zmyslov v tej pravej podobe.

senzualita

Je samozrejmé, že sa o vás postaráme aj fyzicky, že vás privedieme k eufórii, ktorú nebudete schopní opísať a budete ju chcieť zažiť znova a znova, no v prvom rade ide o hranie sa s vašou psychikou. Nie nadarmo sa hovorí, že mozog je našou najväčšou erotogénnou zónov. Naše neodolateľné a skúsené dievčatá si to veľmi dobre uvedomujú. Erotická masáž nie je len pre mužov, je aj pre ženy. Po dohode s masérkou, dievčaťom z nášho portálu, je možné absolvovať masáž aj vo dvojici. Nie je nič intímnejšie ako zdieľanie absolútej rozkoše so svojou druhou polovičkou. Prehĺbi vám to vzťah a okorení sexuálny život nie len na trvanie masáže, ale aj do budúcna.