Pokožka vie niekedy poriadne potrápiť. Zatiaľ čo niekto má to šťastie a vďaka genetike jeho pokožka vyzerá dokonale, je hydratovaná a má dostatok pigmentu, iní musia venovať starostlivosti o pokožku množstvo času. Mnoho ľudí trápi najmä suchá pokožka. Suchá pokožka nie je problém len estetický. Nielen, že suché, šupinaté miesta škaredo vyzerajú, môžu spôsobovať aj zdravotné problémy. Suchá, popraskaná koža je červená a neliečená môže svrbieť až krvácať. Preto by ste nemali nič zanedbať a o telo sa starať aj v prípade, že si to vaša pokožka nevyžaduje. Používanie telových prípravkov by mala byť každodenná záležitosť. Pritom stačí skutočne málo. Používajte telové mlieko.

telový krém

Telové mlieko je jedno z najbežnejších telových prípravkov. Najlepšie telové mlieko vašu pokožku dokonale hydratuje, vďaka čomu bude pôsobiť pružnejšia. Dôležitá je tiež výživa, ktorú prírodné zložky obsiahnuté v telovom mlieku poskytujú pokožke. Minerály sú dôležité pre správne fungovanie buniek. Dôležité sú najmä pre zrelšiu, starnúcu pleť, ktorá stráca živiny. S elasticitou pokožky pomôže kolagém a kyselina hyalurónová. Dôležitá zložka telového mlieka je olej. Olejové extrakcie môžu byť rôzneho pôvodu. Olejček má za úlohu hydratovať telo. Výsledný efekt po použití oleja na seba nenechá dlho čakať. Tešiť sa môžete z vláčnej, zdravej pokožky.

telové mlieko

Telové mlieko by ste mali používať dva krát za deň. Denné telové mlieko a nočné telové mlieko sa môžu zložením mierne líšiť. Dôležité je nanášať mlieko po okúpaní na čistú pokožku. Cez noc tak zabezpečíte pokožke dostatok regenerácie a živín.Ak vás starostlivosť o pokožku nebaví alebo nevidíte v tom zmysel, vedzte, že najmä vekom sa čas na nej odzrkadlí. Pravidelnou starostlivosťou jej môžete pomôcť už mladom veku. Neskôr sa vám vaše telo poďakuje a bude vyzerať dobre aj vo vyššom veku.