Myslím si, že každý človek sa dostane do bodu, kedy si začne predstavovať svoje bývanie a ako to bude celé vyzerať. Tak to jednoducho je, máme svoje vysnívané predstavy a je to pre nás veľmi dôležité. Podstatné však je, aby sme si nechali od niekoho poradiť. Alebo aj to, aby sme proste mysleli na to, že sa nerozumieme do všetkého. Aj ja som mala svoju vlastnú predstavu o tom, ako chcem, aby vyzeral môj byt. A menila som ju tak často, až som občas už sama nevedela, čo sa mi páči. Podstatné však je, že nakoniec som na to prišla. A prišla som aj na to, čo sa mi naozaj páči.

rgd pás

Chcela som niečo jednoduché, ale zároveň aj vkusné. Proste niečo, čo bude už z veľkej diaľky kričať, že som to ja.

Lenže mne sa naozaj páčilo veľmi veľa vecí. A práve to bol problém. Vedela som, že môžem veľmi rýchlo skĺznuť do fázy, kedy budem len tak bez rozmyslu kupovať čokoľvek, na čo mi padne zrak. A asi je každému jasné, že to je jedna z veľkých chýb, ktoré vedia robiť iba ženy. Našťastie, môj priateľ ma vždy vedel uzemniť a dal mi pádne dôvody na to, aby som niečo nekupovala.

Čo mi však za žiadnu cenu nemohol vyhovoriť bolo osvetlenie. O tom som mala naozaj veľmi jasné predstavy, pretože nech sa dialo čokoľvek, bolo pre mňa dôležité, aby bolo moderné.

pás rgd

To znamenalo, že potrebujem rgb led pásy, ktoré sú skutočne to najlepšie, čo by mohlo byť. Napriek tomu asi niektorí ľudia majú pocit, že je to už moc, nie jeto celkom tak a ja to tak vôbec nevidím. Pre mňa je veľmi dôležité, aby som mala veci, ktoré mám rada a ktoré sa mi páčia a toto je niečo, čo sa mi naozaj vždy páčilo. Hlavne pre tú možnosť, že môžem meniť farby, ako sa mi len zapáči. Tak prečo by som sa mala obmedzovať, keď nemusím? Náhodou musím povedať, že je to pre mňa vážne perfektné, takže ani nemám o čom premýšľať. A toto mi teda môj priateľ nevyhovorí.