Ako členka jemnejšieho pohlavia a hrdá nositeľka svojho mena som vedela, že by sme proste mali nejako vystupovať. Sme dámy a čaká sa od nás, že sa budeme jednoducho naozaj starať o to, ako vyzeráme a budeme robiť všetko preto, aby boli veci naozaj krásne, prepracované a v každom jednom ohľade v prvom rade naše. Áno, ja viem, že niektoré veci sú oveľa ťažšie, ako by si človek pomyslel a že ženy si naozaj veľmi často neuvedomujú to, čo robia, keď sa o seba prestanú starať. Niežeby to bolo niečo hrozné alebo niečo, za čo by sa mali hanbiť, ale je jasné, že nakoniec sa každá z nás musí poriadne starať v prvom rade sama o seba, kým teda nemá deti.

meloun

Ženy sa veľmi často rozhodnú, že budú chudnúť, ale ešte častejšie im to proste nevyjde. Je smiešne, že nech sa deje čokoľvek, ženy sa vždy naozaj pozerajú len na to, ako vyzerajú a až potom na to, ako vyzerajú ostatní ľudia. Nech sa deje čokoľvek, mali by ste myslieť sama na seba, pretože nikto iný na vás nikdy myslieť nebude. Nepripadajte si pritom sebecky. Musíte sa zamerať na to, čo je naozaj pre vás to podstatné a ako sa s tým môžete naučiť žiť. Všetko je to však len o vašom pohľade.

koktejly

Byť dámou je v dnešnej dobe naozaj veľmi ťažké a aj hlavne pri chudnutí, práve preto musíte urobiť všetko, aby ste našli ten najlepsi spalovac tukov pre zeny. Vtedy si budete naozaj na istom a bude vám jasné, že všetko, čo je pre vás dôležité, máte v prvom rade pred sebou. Čo by ste chceli ďalej urobiť? Ako by ste chceli schudnúť? Ako by ste sa chceli posunúť ďalej, keď máte teraz tú možnosť? Môžete sa začať orientovať presne na to, aby ste boli spokojná a tým robili spokojných aj ďalších ľudí, ktorí sú naozaj okolo vás. Takže už nečakajte. Ste dáma, tak sa tak správajte a zamerajte sa na perfektné veci okolo vás. Teraz sa už pozerajte len na to, ako je to pre vás čo najvýhodnejšie.