Celkový dizajn akéhokoľvek priestoru vytvárajú aj doplnky, podlahy a samozrejme aj dvere.

Ich riešenie má nekonečne veľa podôb, súčasná moderná architektúra však uprednostňuje jednoduché a čisté línie s funkčným a praktickým riešením.

living-room-1515976_640

Sklenené dvere vyhovujú všetkým požiadavkám, sú jedinečné a ponúkané sklenené posuvné dvere cena sú vhodné pre široké portfólio zákazníkov.

Sklo je vhodným materiálom na realizáciu posuvných dverí, na ich výrobu sa používa výhradne bezpečnostné sklo s požadovanými certifikátmi a od celkovej sklenenej plochy a celej realizácie sa odvíja výsledná cena.

Prvotná predstava zákazníka je základom pre vypracovanie predbežnej cenovej ponuky, ktorá bude zahŕňať prevedenie sklenených posuvných dverí, ich spôsob osadenia, povrchovú úpravu a samozrejme ich rozmer.

Sklenené posuvné dvere v ponuke majú bez ohľadu na spracovanie spoločnú vlastnosť – elegantný dizajn, výhodné priestorové riešenie vstupu do miestnosti, spoľahlivé otváranie a zatváranie, ktoré pevne dolieha na zatváraciu lištu alebo podložku, priepustnosť svetla a komfortný pocit intimity.

showroom-1188626_640

Ich upevnenie je rôzne, od stropu až po podlahu, prípadne na mieru vyrobený rozmer osadený do špeciálneho púzdra s pevne a diskrétne uloženým posuvným mechanizmom. Výsledná cena závisí aj od ponúkaného spôsobu umiestnenia posuvných dverí a to buď pred stenu alebo poza ňu, každý spôsob má svoje špecifické ukotvenie.

Využitie posuvných sklenených dverí je tak univerzálne a široké, že sa s nimi stretnete takmer všade, od nákupných centier, rôzne pracoviská, haly, oddeľovacie priestory, oddychové zóny až po domácnosť.

Sklo im dáva nadčasovosť, vhodná povrchová úprava elegantne a vkusne dotvára priestor, spoľahlivosť a jednoduchosť otvárania im dodáva požadovanú učelovosť a úspora priestoru je veľká výhoda navyše.

Dostatok svetla, ale zároveň aj pocit súkromia je veľkou výhodou, výsledok záleží od Vašich požiadaviek a predstáv.

Sklenené posuvné dvere sú doplnkom, ktorý nevtieravo upúta Vašu pozornosť.